al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Associació Fènix presenta a la Biblioteca de Solsona, el llibre «289 dias» de Miriam Garcia i Albert Vendrell

L’Associació Fènix presenta el llibre «289 dias» de Miriam Garcia i Albert Vendrell, un relat en primera persona, on es posa de manifest el procès de lluita contra el càncer, des de l’experiència i la visió intimista de l’autora i també des de la perspectiva de l’Albert, el seu fill de 10 anys.

DIMECRES 17 NOVEMBRE 2021

L’acte de presentació tindrà lloc a la sala Homilies d’Organya de la  biblioteca de Solsona, el proper dia 26 de novembre (divendres) a les 18h i els beneficis de la venda del llibre van destinats a cobrir les despeses dels serveis que l’associació, entitat declarada d’utilitat pública,  ofereix gratuïtament  a les persones que ho necessiten.

La presentació, compta amb la col.laboració del cantautor solsoní Eduard Gener que aportarà l’apunt musical i amb un servei de contacontes per als més menuts a càrrec de la Sra Roser Fons per tal de facilitar als pares l’assistència a l’acte.

L’alcadessa de Solsona Sra Judit Gispert i el president del Consell comarcal Sr. Josep Lluis Caelles, han confirmat la seva presència, donant suport a l’acte de presentació del llibre organitzat per l’associació Fènix.

 

Galeria d'imatges