al contingut a la navegació Informació de contacte

Fènix exhaureix la darrera edició de punts de llibre durant la Fira de Sant Isidre

La col·lecció de punts de llibre que Fènix ha editat aquest any amb motiu de la Fira de Sant Isidre es van exhaurir completament el segon dia de fira. Enguany la col·lecció reproduïa l’obra del pintor Julio Agudo, una aquarel.la amb una imatge dels absis de la catedral de Solsona. Als col·leccionistes, que els agraden molt les col·leccions que surten a la llum en cada edició de la fira, van afanyar-se a comprar-ne una.

DIUMENGE 14 MAIG 2017

També es va presentar un nou catàleg que recull les prestacions que l’entitat ofereix gratuïtament a les persones que ho sol·liciten. Durant els tres dies de la Fira de Sant Isidre s’han repartit un miler d’exemplars dels fulletons amb una nova imatge. Aprofitant l’avinentesa de la fira es va fer difusió de la segona caminada terapèutica a la Mare de la Font, prevista per dissabte dia 20 de maig. Aquesta caminada està basada en els principis de la medicina tradicional xinesa (Qigong), que serveix per prevenir malalties i regenerar el nostre organisme.

La caminada serà conduïda per l’experta en aquest tipus de teràpia, la Sra. Núria Garcia, que coordinarà els moviments amb la respiració, tot caminant cap a la Mare de la Font. A través de l’exercici es tonifica la musculatura, els lligaments i els òrgans interns, alhora que s’obté una profunda harmonia equilibrant les emocions i la ment.

Tothom pot participar en aquesta caminada, sigui quina sigui la seva edat o condició física. Se sortirà a les 8:30h de Solsona des de davant de l’Oficina de turisme. En arribar al parc de la Mare de la Font, es farà un descans i s’aprofitarà per fer un esmorzar acompanyat d’exercicis suaus, per relaxar-se i entrar en contacte amb la natura que hi ha al voltant. Per participar-hi, cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme de Solsona. Hi ha temps per inscriure’s fins al divendres dia 19 de maig i té un preu de 3 euros, que inclou l’esmorzar.