al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Associació de Dones del Solsonès commemora el 8 de març amb una caminada i un concert de Meritxell Gené

DIUMENGE 07 MARÇ 2021

Amb motiu del dia Internacional de les Dones, l'Associació de Dones del Solsonès organitza una caminada a la font de Sant Ferran, que es podrà fer en un termini de tres setmanes, de l'1 al 21 de març, de manera lliure per tal d'evitar aglomeracions i trobades en temps de Covid-19. La ruta parteix de la plaça del Camp i es pot trobar a les aplicacions Wikiloc i Strava.
 


La caminada la trobareu marcada amb cintes de roba de color lila, passa per la Font de Sant Ferran, i és una proposta de l'alumnat de 2n d'ESO de l'Institut Francesc Ribalta. Cada any, dins del projecte interdisciplinari Solsona obre camins, es presenten algunes rutes a l'Associació de dones del Solsonès per organiTzar aquesta activitat. 

Es tracta d'una ruta circular de 12 KM de longitud que surt de la Plaça del Camp de Solsona per anar en direcció al parc de la Font de la Mina. S'enfila cap a la Talaia i segueix cap a Pallarès de Dalt, per arribar a la Font de Sant Ferran, d'on es baixa per un corriol que va a parar a la Font dels Frares. Travessant la carretera, deixem a la dreta el parc de la Mare de la Font, continuem cap a Cal Sarri i giren a la dreta cap a cal Joan, tornant pel camí de la ribera que du a la Font del Corb i de nou a la plaça del Camp.

Totes les persones participants que publiquin una fotografia a Instagram amb l'etiqueta #ensmovemperlesdones i mencioni @donessolsones entraran en el sorteig d'un lot de productes.

Per commemorar el 8 de març aquest any l'Associació de Dones del Solsonès també ens proposa un concert de Meritxell Gené, el dissabte 27 de març a les 19 h al Teatre Comarcal. Enguany la cantautora lleidatana presenta un nou treball discogràfic, Sa tanca d'allà dins.